Hij werd geboren in 1986 in Kardzhali, Bulgarije. Hij voltooide zijn lagere, middelbare en middelbare schoolopleiding in Istanbul. Hij studeerde in 2012 af aan de faculteit Tandheelkunde van de Geneeskunde Universiteit van Plovdiv. Tussen 2013 en 2014 werkte hij in zijn eigen praktijk in Istanbul.

Tussen 2014 en 2019 werkte hij als onderzoeksassistent aan de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Akdeniz, afdeling Mond- en Tandchirurgie. In 2019 presenteerde hij zijn proefschrift getiteld „Onderzoek naar het effect van decompressietherapie toegepast op kaakcysten op het histopathologische karakter van de laesie“, verdedigde hij dit met succes en ontving de titel van specialist in mond- en kaakchirurgie.

Specialist Dt. Dinçer KADER heeft vele nationale en internationale congressen bijgewoond en is lid van de Turkse Vereniging voor Orale Implantologie, het Internationale Team van de Implantologie Vereniging, de Always Implantologie Vereniging en de Turkse Orale en Maxillofaciale Chirurgie Vereniging. Dinçer Kader, die in 2011 met Hatice Kader trouwde, heeft twee kinderen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Bitte füllen Sie dieses Feld aus.
Bitte füllen Sie dieses Feld aus.
Bitte gib eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Sie müssen den Bedingungen zustimmen, um fortzufahren.